Strona glówna forum Otwórz www.jaga.com.pl
przejdź do strony głównej Jaga >>>

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pomoc w doborze i wycena

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Grzejniki Jaga - forum wszystko o grzejnikach -> Strona Główna -> Wyceny i zamówienia grzejników Jaga
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
igro

PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 22:21    Temat postu: pomoc w doborze i wycena Odpowiedz z cytatem

Witam,

Mam salon o powierzchni ok 20 m2, gdzie przeszklona jest ściana o długości ok 5 metrów (przeszklenie jest w kształcie litery L gdzie dłuższy bok ma 3.5m a krótszy 1.5m). Interesują mnie grzejniki kanałowe, co by mi Państwo polecili, jaka jest cena i okres oczekiwania na zamówienie?

Jest to mieszkanie w bloku, już wybudowanym więc głębokość kanału musi być (jak sądzę) możliwie niska. Okna mają współczynnik k=1.0, ekspozycja południowa. W tej chwili po obu stronach przeszklenia są zamontowane normalne grzejniki naścienne, chciałbym je zlikwidować i zastąpić kanałowymi. Da się to zrobić? Smile

Z góry dziękuję za pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Grzejniki Jaga - forum wszystko o grzejnikach -> Strona Główna -> Wyceny i zamówienia grzejników Jaga Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: